“Вони м’ясо, їх не шкода”: ЗМІ оприлюднили розмову терористів “ДНР” із російським куратором, який наказує обстріляти своїх і обіцяє “списати на укропів”

від Стожари

Росії потрібна ескалація війни на Донбасі. І для досягнення цієї мети Кремль і його поплічники не зупиняться ні перед чим. Людські життя для них ніщо…

Про це свідчить, й оприлюднена виданням УНІАН, розмова терористів “ДНР” із російським куратором, який наказує обстріляти своїх і обіцяє “списати на укропів”.

Під час розмови “Ростов” – куратор від РФ, кадровий військовослужбовець, дає координати і наказує відкрити по них вогонь терористу “ДНР” з прізвищем Чепішко – першому заступнику начальника штабу ДСАДН (гаубичний самохідний артилерійський дивізіон). Але в ході розмови з’ясовується, що за цими координатами базуються не ЗСУ, а свої.

Фрагмент розмови:

Чепішко: Алло, товаришу командир! Так це ж наші! 

“Ростов”: та тобі не насрати – наші не наші! Наказ є – виконуй! 

Ч: Перша ціль – це “Варяг”. 

Р: Та мені по**й хто. У тебе є наказ. Виконувати!

Ч: Та бл*, ми ж своїх накриємо. 

Р: Слухай сюди! Вони м’ясо. Їх не шкода. Чи ти хочеш на їхнє місце? Нашим потрібна війна? Вони її отримають. А наші, які на “ленті” (кордон між РФ і окупованими територіями, – ред.), зможуть нарешті повноцінно зайти. Ти мене зрозумів?

Ч: Так, але хлопців “жалко”…

Р: Жалко у бджілки. На укропів спишемо. Потім розберемося з їхніми сім’ями. Головне почати активну стадію. На війну спишемо. 

Ч. Зрозумів. Виконуємо. 

Після цього Чепішко зателефонував бойовику Демичу Н. В. (позивний “Чаган”), командиру другого розрахунку і віддав наказ,

Слухайте та робіть висновки…

Схожі публікації

Залишити коментар