Українських дівчат запрошують на навчання щодо професійного зростання в ІТ-галузі

від Стожари

Вища освіта та відповідні вміння вчать молоду людину критично мислити, аналізувати інформацію та вирішувати проблеми. Ці навички є важливими не лише для успішної кар’єри, але й для того, щоб бути активним громадянином та приймати обґрунтовані рішення у своєму житті.

Навіть у ці складні часи важливо пам’ятати, що інвестування в освіту – це інвестування в майбутнє. Здобуття вищої освіти дасть молодим українцям навички та знання, необхідні для відбудови своєї країни після війни з людиноненависницькою Росією. Це також допоможе їм конкурувати на світовому ринку праці та стати лідерами, які поведуть Україну до прогресу.

Українське освітнє міністерство інформує про проведення вебінару «DREAM BIG ACHIEVE BIGGER» у межах мотиваційного проєкту «Girls In Tech. Leadership Program» для українських дівчат, яких цікавить сфера технологій. Захід організовуватиме благодійна організація «Star for Life Ukraine» спільно зі шведською ІТ-компанією «Nexer Group» за підтримки Міністерства освіти і науки України.

На вебінарі Беатріс Сілоу, директорка з маркетингу та комунікацій Nexer Group, розповість про навички для професійного зростання в ІТ-галузі, інструменти для пошуку шляху в технологічному світі, секрети поєднання навчання та додаткових курсів, перспективні напрямки розвитку та нетехнічні професії в ІТ-компаніях.

На заході розглянуть побудову кар’єри в технологічній галузі від старту в ІТ-компанії до керівництва великими проєктами. Дівчата матимуть змогу долучитися до спільноти, здобути актуальні знання та відкрити світ інновацій.

Початок заходу — 30 квітня 2024 о 17:00 за київським часом.

Мова вебінару — англійська.

Участь безплатна.

Зареєструватись на вебінар можна за посиланням.

Проєкт «Girls In Tech. Leadership Program» реалізується з метою поглиблення інтересу до ІТ-сфери та сприяння професійному розвитку майбутніх спеціалістів..

Схожі публікації

Залишити коментар