Питання членства України в ЄС має вирішитися до кінця десятиліття

від Комарі Альберт

У четвер в Офісі президента відбулася нарада щодо стратегії європейської та євроатлантичної інтеграції під головуванням Володимира Зеленського, під час якої йшлося про те, що питання членства України в ЄС має вирішитися до кінця поточного десятиліття. 

Про це повідомила пресслужба глави держави. 

На нараді обговорювалось, що “Україна стає країною, де всім затишно й безпечно, а членство у Європейському Союзі перестало бути гіпотетичним – це питання часу, яке має вирішитися до кінця поточного десятиліття”.

На зустрічі йшлося про виконання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом, її оновлення, а також про інтеграцію у ринки ЄС і Єдиний цифровий ринок Євросоюзу.

“Серед цілей – євроінтеграція та досягнення основних критеріїв щодо набуття повноправного членства в НАТО, синхронізація з європейським Зеленим курсом”, – заявили в ОП.

Як повідомлялося, у День Незалежності України Президент Володимир Зеленський записав англомовне відеозвернення до світової спільноти, у якому розповів про нову українську реальність та досягнення країни.

Схожі публікації

Залишити коментар