Поступ України до Євросоюзу: Єврокомісія затвердила переговорну рамку /// Ukraine’s progress towards the European Union: European Commission approves negotiation framework

від Стожари

Майбутній вступ України в ЄС – це не лише питання геополітики, але й питання цінностей. Україна прагне до миру, прогресу та демократії, і членство в ЄС стане для неї важливим кроком на цьому шляху.

Вступ до ЄС стимулюватиме реформи в Україні, що призведе до покращення економічної ситуації, зростання добробуту українців. Членство в ЄС дасть Україні гарантії безпеки та захисту від зовнішніх загроз. Це допоможе запобігти новим війнам та конфліктам, сприятиме миру та стабільності в Європі.

Європейська комісія у віторок, 12.03.2024, затвердила переговорну рамку про вступ України до Європейського Союзу. Про це повідомляє прем’єр-міністр України Денис Шмигаль в Telegram. Шмигаль уточнив, що тепер відповідні пропозиції будуть представлені Раді Євросоюзу.

«Ми стали ще на крок ближче до старту переговорів та нашого членства в Європейському Союзі. Цей крок — свідчення досягнень України, нашої трансформації та того факту, що Україна обов’язково буде членом ЄС», – сказав прем’єр-міністр Шмигаль.

За словами Дениса Шмигаля, пріоритет Кабміну — зробити, щоб Україна якнайшвидше вступила в ЄС.

Схожі публікації

Залишити коментар