“У нас є свій Берлін, своя Венеція, свої Мальдіви. Україна зелена, мирна й відкрита”, – Президент Володимир Зеленський розповів світові про Україну

від Стожари

У День Незалежності України Президент Володимир Зеленський записав англомовне відеозвернення до світової спільноти, у якому розповідає про нову українську реальність та досягнення країни.

«У нас є свій Берлін, своя Венеція, свої Мальдіви. Україна зелена, мирна й відкрита», – заявив він.

За словами Зеленського, Україна – більше не країна бідності та корупції, як про неї казали раніше. Зараз Україна – це новий технологічний центр світу, житниця Європи з найбільш родючими землями, з величезним туристичним та інвестиційним потенціалом.

«Україна – це місце, де ви можете робити справжні відкриття. Україна – це рубіж, за яким відбуваються нові речі», – каже Президент. 

У відеозверненні Володимир Зеленський презентує світові сучасну, молоду, мирну та гостинну Україну. 

«Поспішайте, найбільша країна у Європі стане справжнім проривом. Україна зараз – це те, що ми можемо створити разом і разом виграти. Увесь світ може досягати успіхів з Україною. Вже зараз», – наголошує Президент.

Також президент розповів про сільське господарство, родючі землі України і пообіцяв, що «разом ми можемо нагодувати світ».

«Найбільша країна в Європі покаже справжній прорив», – сказав він.

Нагадаємо, 24 серпня Україна відзначає свій 29-й День Незалежності.

Схожі публікації

Залишити коментар