“Закарпатське море”: В Косино для туристів відкрили оригінальний атракціон

На Закарпатті у комплексі “Термальні води Косино” відкрився новий водний атракціон аквапарку – басейн-море “Морська хвиля”.

Про це пише місцеве видання Varosh.

У мережі басейн вже назвали першим “закарпатським морем”.

Як розповів президент Закарпатської туристичної організації Федір Шандор, “Морська Хвиля”– це величезна блакитна чаша. Її довжина – 90 м, ширина – 70 м, глибина сягає до 4 м, а 8 нагнітачів кожні 15-20 хвилин створюють штучні морські хвилі. І вони мають ефект, ідентичний природним хвилям.

🌊Частинка моря у нашому Аквапарку Косино! 🌊 Чудові емоції для дорослих та дітей! Чекаємо на Вас щодня з 9.00 до 20.00 за к.ч.! ❤️

Geplaatst door Термальні води Косино op Woensdag 15 juli 2020

Також зазначається, що з новинок у Косино-термал – також контактний зоопарк. Відтепер козулі, сарни, павичі, цісарки вільно гуляють окремою територією, вони дуже приязні до відвідувачів, тож можете погодувати їх і погладити.

Крім того, у Косині розділили готельну та анімаційну локації – задля кращого комфорту мешканцям готелю, а також активним туристам і гостям. Тож аквапарк має окремий вхід, площа оточена дубовим гаєм. До послуг відвідувачів: контактний зоопарк, мотузковий парк, локальна гастрономія, спорт-зона, Кнайп-терапія, популярна геотермальна локація, дитячі водні атракціони.

Як повідомлялося, з нагоди 50-річча музею під відкритим небом в Ужгороді в ці липневі дні пройшло “Свято народних талантів”.

Схожі публікації

Залишити коментар