У Львові започаткували міжнародну реабілітаційну ініціативу Unbroken Cities Network

від Стожари

Люди з інвалідністю під час війни – найвразливіші. І у час війни їм як ніколи потрібна допомога та підтримка. На жаль, з кожним днем людей з інвалідністю стає більше. І, незважаючи на затяжні військові дії в Україні, кожен, хто потребує підтримки, – її отримує, у тому чи іншому обсязі.

Міжнародна реабілітаційна ініціатива Unbroken Cities Network передбачає об’єднання різних міст світу задля підтримки та розвитку реабілітації в Україні. А саме, Львівська міськрада започаткувала ініціативу Unbroken Cities Network, що передбачає об’єднання міст з усього світу задля підтримки та розвитку реабілітації в Україні. Засновниками ініціативи та першими учасниками міжнародної мережі Unbroken Cities Network, разом зі Львовом, стали британські міста Манчестер і Ліверпуль.

Про це повідомляє ресурс ZAXID.NET.

«Така ідея народилась у Манчестері після нашої зустрічі з Енді Бархном. Він був вражений ідеєю та місією Unbroken», – повідомив Андрій Садовий. Мережа незламних міст надаватиме стратегічну та технічну підтримку Львову та іншим українським містам, які постраждали внаслідок війни в Україні. «Мені дуже цінно, що наша ідея екосистеми Unbroken живе і поширюється на інші міста по всьому світу. Це означає, що ми з вами все робимо правильно. Це означає, що разом ми точно переможемо у цій війні», – додав міський голова Львова. Він закликав інші міста долучатись до ініціативи Unbroken Cities Network.

Схожі публікації

Залишити коментар