Навчання в Міжнародній школі україністики вперше стартувало взимку

ХІV Міжнародна школа україністики «Крок до України» від Міжнародного інституту освіти, культури та зв’язків з діаспорою (МІОК) Національного університету «Львівська політехніка» вперше розпочала заняття взимку і онлайн.

Про це повідомляється на сторінці “Крок до України” – МІОК в Фейсбуці.

«Уже традиційним для Школи україністики «Крок до України» стало робити щось першими і вперше. Сьогодні (25 січня – ред.) вперше Школа відчинила двері віртуальних кабінетів взимку. З початком нового року з новими силами розпочали навчання студенти з Бразилії, Казахстану, Китаю, Німеччини та Сербії. Перед ними – два тижні інтенсивного та цікавого навчання, багато розмовної практики, знайомство із знаковими українцями сучасності та новими друзями із різних країн», – йдеться у дописі.

Зимова школа україністики відбудеться 25 січня – 7 лютого 2021 року.

Команда МІОК та студенти попередніх років підготували відеопривітання для учасників  ХІV Міжнародної школи україністики «Крок до України».

Як повідомлялося, раніше МІОК проводив вебінар «Як взяти участь у Міжнародному конкурсі «Бренд Україна: творимо разом». Доречі, цей конкурс наразі продовжив реєстрацію до 31 січня.

Схожі публікації

Залишити коментар