Обладнання для Чернівецького обласного лабораторного центру передало Посольство Ізраїлю

від Комарі Альберт

Посольство Ізраїлю в Україні в понеділок, 21 грудня, відправляє обладнання для вірусологічної лабораторії “Чернівецький обласний лабораторний центр” Міністерства охорони здоров’я України.

Про це повідомив посол Ізраїлю Джоел Ліон.

“Тільки-но посольство отримало звернення від керівництва Чернівецької області про допомогу з лабораторією з тестування на COVID-19, посольство доклало всіх зусиль, щоб допомогти. Так само ми раніше працювали над тим, щоб до Харківської лікарні потрапили апарати штучної вентиляції легенів. Наше гасло “Тикун Олам”, і ми допомагаємо світові та людям у скрутні часи”, – заявив посол Ізраїлю Джоел Ліон, повідомляє прес-служба посольства.

Для Чернівецького обласного лабораторного центру передають центрифуги Microspin 16000, термостати TDB 120, 8-канальні дозатори, автоклав на 100 літрів і холодильник.

Зазначається, що допомогу надано зусиллями посольства Ізраїлю в Україні й завдяки ресурсам ізраїльського агентства з розвитку міжнародної співпраці MASHAV у співпраці з керівництвом Чернівецької області.

Як повідомлялося, канадієць українського походження надав Торонтському університету 250 млн доларів на підтримку медичних дослідженью

Схожі публікації

Залишити коментар