Благодійний новорічний шопінг: Різдвяним “янголом” може стати кожен!

Як поділитися святковим настроєм з тими, хто найбільше потребує допомоги?

Сироти, старенькі дідусі та бабусі, діти з інвалідністю та ті, хто втратили домівки через цьогорічні пожежі, сім’ї з прифронтової зони Сходу – вони чекають на своє диво, частиною якого може стати кожен із нас.

Ми розповімо про кілька варіантів, які легко можна включити у свій передсвятковий шопінг-лист, та, купуючи товари, зробити чиюсь новорічно-різдвяну мрію реальністю.

Різдвяний online-ярмарок заради ізольованих

Команда національного проєкту Isolated/Ізольовані, що пару місяців тому взяла під опіку вразливий сегмент населення у вимушеній ізоляції через COVID-19, продовжує робити добрі справи.

На платформі громадської організації Veterano Service вони організували благодійний різдвяний ярмарок, залучивши до участі власників ветеранського бізнесу, які надали свій товар для продажу.

Триватиме online-ярмарок до кінця січня 2021 року.

Що придбати: Їстівні подарункові набори зі святковими смаколиками, домашній текстиль, одяг, подарункові сертифікати.

Де: у магазині fb-сторінці Veterano Service

Кому допомагаєте: зібрані кошти підуть на підтримку самотніх дідусів та бабусь, сиріт, людей з інвалідністю, сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

“Новорічне диво” для важкохворих дітей

Під опікою благодійного фонду “Єднання спільноти” близько трьох тисяч хворих дітей з різних частин України. На допомогу і підтримку там чекають завжди, але на свята особливо. У грудні вони організували акцію “Новорічне ДИВО 2021” і просять небайдужих долучитись.

Фонд допомагає дітям, які мають синдром аутизму, Дауна, супутні до них гормональні порушення, а також ураження ЦНС, ДЦП, тому, наприклад, іграшки для розвитку їм необхідні спеціальні. Але загалом збирають різні речі, перелік яких оголосили завчасно.

Придбані подарунки можна надсилати на адресу фонду в Києві – вулиця Бориса Гмирі 5А, оф. 35 – або, за можливості, передати через когось особисто.

Даруватимуть подарунки дітям як до Нового року, так і Різдва.

Що придбати: ігри для дрібної моторики, набори для творчості, іграшки для тактильного контакту, книги від 2х до 15 років, дитяче харчування, засоби гігієни, гіпоалергенні анатомічні подушки,  фрукти та солодощі для святкового столу. Більше зі списку тут.

Де: Київ

Кому допомагаєте: важкохворим дітям-сиротам та напівсиротам з інвалідністю.

Подарунки “На крилах Ангела”

Кожного року до Різдва Христового в рамках акції “На крилах Ангела” подарунки отримують діти та дорослі зі складними життєвими обставинами.

2020-й з його пандемією та карантином тільки посилив нелегке становище таких людей.

Тож команда волонтерів продовжує свою благодійну традицію та пропонує не лише обрати мрію для здійснення, але й стати Ангелом, який її подарує. 

Що придбати: обрати лист із мрією та купити подарунок для її втілення

Де: знайти мрію на сторінці акції

Кому допомагаєте: дітям, самотнім матерям, людям з інвалідністю, самотнім пенсіонерам.

Як повідомлялося, для малозабезпечених дітей та сиріт України провели благодійну акцію «Святий Миколай – дітям України».

Схожі публікації

Залишити коментар