Активісти пікетували резиденцію Зеленського в Конча-Заспі

10 вересня 2020 року активісти “Руху опору капітуляції” зібралися на акцію протесту під резиденцією президента Володимира Зеленського в Конча-Заспі.

Про ситуацію з місця подій повідомляють журналісти “5 каналу”.

За оцінками кореспондентів, на акції перебувають декілька сотень людей і близько сотні автівок. Наразі активісти дісталися самої резиденції – відбуваються виступи лідерів.

“Сьогодні така безпрецедентна подія мала відбутися, а саме спільна інспекція українських позицій ОБСЄ та представниками російських окупаційних військ. Це ганебно і деморалізує українських військових перш за все, а також легалізує бойовиків. Таким чином це виводить Росію в міжнародному полі зі статусу учасника конфлікту. Тому ми сьогодні їдемо до будинку Зеленського інспектувати його резиденцію”, – розповів один з організаторів акції Олександр Іванов.

За його словами, активісти поїхали до будинку Зеленського, адже попередні акції під Офісом президента не давали результату. Зміну локації називають наступним кроком.

Нагадаємо, у так званому “МЗС ДНР” повідомили, що “представники “ДНР” і України в Спільному центрі з контролю і координації режиму припинення вогню проведуть спільну інспекцію в селищі Шуми під Горлівкою 10 вересня”. Пізніше цю інформацію підтвердили і в Офісі президента. А сьогодні спільна інспекція була скасована.

Як повідомлялося, президент СКУ розповів про співпрацю діаспори з українською владою.

Схожі публікації

Залишити коментар