Українські далекобійники започаткували акцію «Розбуди Європу» на підтримку України

від svit_admus

Українські-далекобійники — водії міжнародного транспорту повідомляють, що зараз у країнах ЕС почали дуже вороже ставитись до фур з Росії та Білорусії. Місцеві далекобійники зривають з них номерні знаки, проколюють шини, не пускають на парковки.

Крім того в російських далекобійників є проблеми з оплатою пального картками. На трасах вже дуже багато пошкоджених фур з Росії та Білорусії. Водії з цих країн змушені також нести відповідальність за авантюри свого фюрера.

Акцію «Розбуди Європу» на підтримку України започаткували українські далекобійники, її швидко підхопили європейці — аби вся Європа знала про російське вторгнення в Україну та російську небезпеку для Європи та світу в цілому.

Для початку сотні водіїв-українців почали клеїти на свої машини антивоєнні наліпки й від руки написані плакати, писати й малювати на машинах антивоєнні гасла на кшталт «Stop war», «Stop Russia», «Stop Putin», «Save Ukraine», «NATO help Ukraine», «Close sky» тощо, — розповів далекобійник Андрій.

З цими гаслами машини курсують усією Європою — від Португалії до Естонії і від Норвегії до Греції, європейці бачать наші машини й читають написи. Після цього ми зорганізувалися й у визначений час натиснули на сигнали своїх фур — рівно хвилину лунав потужний звук багатьох клаксонів. Сигналити ми продовжували щогодини. Хтозна, можливо, у тому, що по всій Європі люди почали виходити на антивоєнні мітинги, є частка й нашої, так би мовити, роз’яснювальної роботи…

Водії машин, що проїжджають назустріч, як правило реагують бурхливо — сигналять у відповідь, показують з вікон автівок схвальні жести чи знак перемоги. А на фірмах чи паркінгах, коли бачать в кабіні українські прапорці, підходять, щоб підтримати чи розпитати про сім’ї, про ситуацію в Україні. І так зараз — щодня. Отже — діє, Європа прокинулася і європейці сприймають та розуміють нас.

Нині, розуміючи, що путін воюючи з Україною не зупиниться і піде захоплювати інші країни, люди з усього світу, з усіх усюд їдуть до нашої країни добровольцями, аби стати на захист України. Повертається й діаспора та заробітчани.

“Нас у Європі — мільйон, мільйон заробітчан з України, і всі ми зараз вирушаємо додому, бити й палити вас, рашистські тварюки! Шпателями вас різати будемо, тікайте, поки не пізно!”, – емоційно пише український далекобійник.

Схожі публікації

Залишити коментар