Українські волонтери в Ірландії під час заходів до Дня відновлення незалежності збирали кошти для воїнів АТО

від Кравців Ігор

Українська громада Ірландії відсвяткувала 30-річчя відновлення незалежності України з користю. Під час заходів з цієї нагоди було зібрано чимало коштів для шляхетних цілей.

На благодійних книжкових ярмарках у Кавані та в передмісті Дубліна волонтери зібрали 1900 євро. Ці кошти у найближчі дні будуть передані батькові трьох дітей, добровольця АТО Сергія Бусуйка, який після поранення на війні отримав другу групу інвалідності, та для Старшого сержанта запасу, добровольця, інваліда 2-ї групи після війни Олександра Гребенюка, який має сліпого сина із ДЦП.

Від продажу книжок волонтерського фотопроекту “Якби не війна” було отримано €465. Виручені кошти підуть для закупівлі необхідних лікарських препаратів для медиків батальйону “Айдар”.

– Наші ластівки-волонтери – це чарівні, співчутливі, працьовиті, талановиті громадяни,  яким не байдуже. Будь-хто з вас може наступного разу долучитися своїм часом, ресурсом, ідеями. Ми завжди дуже вдячні за будь-яку допомогу та за пропозиції. Українці Ірландії – ви всі незмінно дуже круті, – зазначає один із місцевих журналістів.

Схожі публікації

Залишити коментар