Посольство України в Румунії закликало вшанувати пам’ять Героїв Небесної Сотні

В рамках Дня Героїв Небесної Сотні в суботу, 20 лютого, українські дипломати пропонують українцям Румунії запалити свічки та приєднатися до урочистого покладання квітів до “стенду пам`яті”, відкритого біля будівлі Посольства.

Про це йдеться в повідомленні Посольства України в Румунії на сторінці в Фейсбук.

Всі солідарні можуть з 10.00 до 20.00 приєднатися до вшанування пам’яті полеглих воїнів Революції Гідності й пам’ятної акції біля будівлі Посольства України в Румунії.

Зазначимо, 19 лютого в Україні та інших країнах проведуть акцію «Ангели пам’яті» із вшанування Героїв Небесної Сотні, в рамках якої учасники розвішуватимуть на деревах на Майдані паперових ангелів, засвічуватимуть лампадки та свічки, співатимуть псалми та молитимуться за полеглих героїв.

Вже відомо, що до української акції «Тихі ангели» також доєднаються: Австралія, Бельгія (Брюссель), Греція (Атени), Канада, Кіпр (Лімасол, Нікосія), Латвія (Рига), ПАР, США (Баффало, Лос Анжелес), Туреччина (Анкара, Стамбул), Угорщина.

В Україні 20 лютого відзначають День Героїв Небесної сотні на вшанування подвигу учасників Революції Гідності. Саме цього дня 2014 року загинуло найбільше активістів Євромайдану.

Раніше ми також писали, Євромайдан змінив багатьох людей. Під час Революції гідності зародилося багато ініціатив, які до певної міри стали одними з символів Майдану. Чи вдалося розширити дух Євромайдану по громадах та інших країнах, чи все завершилося там, де і почалося?

Схожі публікації

Залишити коментар