СКУ започатковує всесвітню адвокаційну кампанію StandWithUkraine до 24 лютого

від Стожари

Світовий конгрес українців (СКУ) започатковує хвилю громадських акцій і всесвітню адвокаційну кампанію StandWithUkraine до 24 лютого 2024 року, мета якої – привернути увагу до російсько-української війни та підсилити підтримку як громадського суспільства, так і урядів світу.

Про це йдеться на сайті СКУ.

Без міжнародної підтримки Україна в небезпеці. І це наша відповідальність забезпечити таку підтримку. У ці непрості часи маємо бути згуртовані, сильні й відповідальні. Україна потребує нашого голосу, нашої допомоги та нашого впливу“, – наголосив президент СКУ Павло Ґрод.

СКУ закликає світові уряди створювати умови, щоб ідентифікувати, заморозити, вилучити й передати Україні російські активи. Конфіскація активів, разом з військовою підтримкою України та санкціями проти Росії, послабить можливість та мотивацію кремля до війни.

Stand With Ukraine! Долучайтеся до акцій у своєму місті як частина світової української громади. 

Три прості кроки, як долучитися:

  1. Заплануйте дату у своєму календарі.
  2. Зареєструйте подію у вашому місті. 
  3. Завантажте свої матеріали або виберіть матеріали СКУ до акції. 

Ці прості кроки допоможуть розповісти про вас громаді, медіа та згуртувати якнайбільше людей напередодні 24 лютого.

Запрошуємо переглядати й ділитися банерами для соціальних мереж, а також відеоматеріалами до 24 лютого, використовувати їх для показів у заходах ваших українських організацій і громад, ділитися з медіа.

Зареєструвати подію тут

Завантажити матеріали за посиланням

Схожі публікації

Залишити коментар