Сергій РЕБРОВ: “Ми хотіли прогресувати кожен день і реалізувати себе”

від Комарі Альберт

Вчора, 20 жовтня,  «Ференцварош» Сергія Реброва в першому турі Ліги Чемпіонів зіграв проти іспанської “Барселони”. Український тренер напередодні згадав свої протистояння з каталонцями під час своєї кар’єри гравця київського «Динамо»:

«Дуже пишаюся своєю командою, адже грати проти «Барселони» – це прекрасно. 25 років тому і зі мною трапилося подібне, це – досвід на все життя. В цьому році на нас ще чекають матчі з «Ювентусом», як і у мене під час кар’єри гравця. Це спогади, які залишаться з нами назавжди, ними потрібно насолодитися в повній мірі.

У 1993 ми обіграли велику «Барселону» з рахунком 3:1, а потім вони нас перемогли 4:1 в матчі-відповідді. Для нас все це було новим. Коли ми приїхали на «Камп Ноу», то не повірили розмірам стадіону. Грати тоді було непросто.

Потім, в сезоні-1997/98, все було по-іншому. Ми були більш досвідченими і впевненими. Ми виграли 4:0. Після гри я говорив з Луїшем Фігу, і він мені сказав, що ми їх знищили. Ми не давали їм контролювати м’яч, створювали момент за моментом. Це був відмінний момент для «Динамо» і всього українського футболу.

Наш дует із Шевченком? Ми здорово ладнали і це було видно на полі. Ми насолоджувалися грою один з одним і разом пережили непрості часи. Тоді ми хотіли прогресувати кожен день і реалізувати себе. В цьому і був секрет успіху».

Як повідомлялося, керівник угорського “Ференцвароша” не вимагає від Реброва неможливого в Лізі чемпіонів.

Схожі публікації

Залишити коментар