Керівник угорського “Ференцвароша” не вимагає від Реброва неможливого в Лізі чемпіонів

від Комарі Альберт

«Ференцварош» під керівництвом Сергія Реброва вперше за останні 25 років вийшов у груповий етап Ліги чемпіонів, однак керівництво клубу не чекає якогось неймовірного результату в протистояннях з «Барселоною», «Ювентусом» і «Динамо» Київ.

Орож Пал, керівник клубу, закликає не забувати про домашній чемпіонат.

«Ми пройшли складну кваліфікацію, а група Ліги чемпіонів стала для нас нагородою. Звичайно, ми хочемо досягти гарного результату, але потрібно реалістично дивитися на те, проти кого доведеться грати. Суперники в Лізі Чемпіонів є дуже сильними, й тому головною метою сезону передусім є знову виграти чемпіонат Угорщини.

Якщо ми в новому сезоні хочемо знову бути в єврокубках, то свій чемпіонат є пріоритетом. І не забуваємо, звичайно, про Лігу чемпіонів, про матчі з «Ювентусом», «Барселоною» і «Динамо». Дивимося на все реалістично. Я не буду говорити, що ми точно наберемо багато очок, але віддамо всі сили і покажемо себе», – сказав пан Орож.

Як повідомлялося, найкращий український тенісист Сергій Стаховський, як великий фанат футболу, прокоментував вихід київського «Динамо» і угорського «Ференцвароша» до групового раунду Ліги чемпіонів.

Схожі публікації

Залишити коментар