До 30-річчя Незалежності України у Празі презентують фотопроєкт «Щирі» за участю українських зірок

від Кравців Ігор

Посольство України в Чехії в співпраці з міською частиною Прага-2 запрошують на презентацію проєкту «Щирі», участь у якому взяли провідні українські зірки.

Спеціально для нього вони приміряли святкове вбрання українців столітньої давності з різних куточків України (це й Західне Поділля, і Покуття, Галичина, Полтавщина, Гуцульщина, Закарпаття, Крим), йдеться на сторінці Посольства у соцмережі.

Відкриття виставки відбудеться у понеділок, 23 серпня, о 17.00 годині на площі Миру в Празі біля Собору святої Людмили за участі бандуристки Тетяни Суш-Вагіль.

«Щирі» — благодійний проєкт, присвячений українському народному костюму та його популяризації. Героями другої частини проекту «Щирі» стали співачки Тіна Кароль та Анна Завальська, дизайнерки Олена Рева та Наталя Каменська, телеведучі Маша Єфросиніна, Соломія Вітвіцька, Регіна Тодоренко, Марічка Падалко та Ольга Фреймут, акторка Ада Роговцева з дочкою та онукою, призерка Олімпіади-2016 у Ріо-де-Жанейро гімнастка Ганна Різатдінова, музикант Дмитро Шуров із родиною, а також подружжя Нати Жижченко (ONUKA) та Євгенія Філатова (The Maneken).

Схожі публікації

Залишити коментар