Проведені у Кременчуці OffRoad перегони «Стежка Барсука 2021» подарували незабутній адреналін усім глядачам та учасникам

У місті Кременчук 15 травня 2021 року відбулися перегони по бездоріжжю на повнопривідних автомобілях “Стежка БОРСУКА 2021”. Завзяті українські джипери змагалися на кубок імені Віктора Малашенка – легендарного керівника кременчуцького автоклубу «Кремінь 4х4».

Портал української діаспори світу “Стожари” є офіційним інформаційним партнером цього спортивного заходу. Спонсорами події стали Renault Кременчук – компанія «Соллі Плюс» та SUZUKI. Партнер змагання – вода “Джиперська”.

На перегони завітали учасники із Сєвєродонецька, Херсона, Світловодська, Києва, Дніпра, Харкова та інших міст. Змагання проводилися в категоріях «Туризм» та «Спортивні авто» (ТР3,ТР2,ТР1 – перероблені машини,  ATV,UTV – квадро цикли та баггі).

Захід відбувався у кременчуцькій лісосмузі на Раківці, рел’єф місцевості не давав автомобілістам нудьгувати – машинам доводилося долати піски, яри, чагарники і глибоку багнюку.

Характерною рисою українського OffRoad-руху є взаємодопомога! Адже за технічними можливостями автомобілі завжди нерівноцінні, тож потужніші побратими завжди приходять на допомогу колегам, що втрапили в халепу. Через це загальна картина результатів перегонів неодноразово непередбачувано змінювалася. Хлопці були в гонитві не за кубком, а просто ловили драйв, особливо коли доводилося витягати друзів лебідкою та тягти тросами авто, “залізо” яких не витримувало навантажень.

Переможцям змагань урочисто вручили кубки та призи від спонсорів. Крім того, джипери, які стали першими у категорії “Туризм” отримали подарунковий сертифікат на відпочинок у готельно-ресторанному комплексі “Панська Ровінь” в Карпатах.

“Крім того, керівництвом” Панської Ровіні” для зміцнення партнерства прийнято рішення дати безстрокові знижки на проживання в готелі всім представникам великого Братства джиперів: пілотів, штурманів, техніків, бойових подруг, коротше, всіх і кожного, хто відчуває причетність до філософії OffRoad. Для отримання якої досить назвати при поселенні пароль: “OffRoad Ukraine”. Ласкаво просимо в “Панську Ровінь”! “, – зазначив представник комплексу відпочинку.

Як ми писали раніше, у березні у Прилуках відбувся перший етап Чемпіонату світу з OFFroad перегонів за версією RFC Ukraine.

Схожі публікації

Залишити коментар