Українцям Австралії подякували за допомогу ветеранам АТО

від Комарі Альберт

За фінансову та медичну допомогу ветеранам російсько-української війни Союзу українських організацій в Австралії від імені організації подякував Президент Карітас України (Caritas Ukraine) Андрій Васькович.

Про це йдеться на сторінці СУОА у Фейсбуці

Зазначається, що завдяки фінансовим пожертвам від Союзу українських організацій в Австралії вдалося налагодити процес реабілітації та інтеграції в нормальне життя 25 українських ветеранів.

Зокрема, організація Карітас Україна отримала змогу надати воїнам медичну допомогу, реабілітацію, а також “допомогти подолати одну з найбільших проблем ветеранів – нарко- і алкозалежність”. Така можливість була реалізована зокрема, в центрі Карітас у Дрогобичі.

Також вдалося реалізувати фінансову допомогу ветеранам, у тому числі для відбудови ними своїх будинків, для “влаштування нормального життя після війни”. 

Президент Карітас Україна зазначив, що попри усі лиха, які “наче біблійні негаразди” наклалися на Україну в 2020 році, “ми все ж таки бачили солідарність як українського народу всередині, так і за кордоном, навіть в таких далеких країнах як Австралія”.

Васькович подякував українцям Австралії за цьогорічну допомогу, а також закликав продовжувати поліпшувати життя ветеранів у прийдешньому році.

“Дуже вам дякую за вашу підтримку і прошу вас не забувати нас і в 2021 році”, – резюмував Васькович.

Як повідомлялося, питання розвитку української громади в Австралії виніс на опитування СУОА.

Схожі публікації

Залишити коментар