На Балі відкрили почесне консульство України

Почесне консульство України у Денпасарі у провінції Балі в Індонезії офіційно розпочало роботу 27 листопада.

Про це повідомили у пресслужбі посольства України в Республіці Індонезія.

У посольстві вернули увагу на те, що почесне консульство України не наділене повноваженнями щодо вчинення консульських дій (оформлення паспортів, віз, вчинення нотаріальних актів тощо). У разі потреби в отриманні відповідних послуг, громадянам варто звертатися до консульського відділу посольства України в Республіці Індонезія (м.Джакарта).

Як зазначається, установа розташована за адресою: вул. Гуріта №18, Пегок, Сесетан, Південний Денпасар, Балі, 80223 (Jln.Gurita No.18, Pegok, Sesetan, Denpasar Selatan, Bali 80223). 

Установу очолить – почесний консул України І Ніоман Астама. Консульський округ – територія провінції Балі. Звернутися до консульства можна за телефоном +62-8-212121-6651 або через електронну пошту: [email protected]

Часи роботи: понеділок – п’ятниця (09:00 – 15:00), субота (09:00 – 13:00).

Повідомляється, що основними функціями почесного консульства України є:

  • захист в Республіці Індонезія прав юридичних осіб і громадян України в межах, визначених міжнародним правом; надання їм допомоги та сприяння;
  • сприяння розвиткові дружніх відносин, а також торговельних, економічних, культурних та наукових зв’язків між Україною та Республікою Індонезія.

Схожі публікації

Залишити коментар