Проєкт «Бути Українцем» розповів про «НадКарпаття» – видовищне захоплення ветерана АТО

В рамках проєкту YouTube-інтерв’ю «Бути Українцем», який Інформагентство АрміяInform реалізує із постійними інформаційними партнерами з Івано-Франківського обласного телебачення «Галичина» розповідають про волонтерів, громадських діячів, науковців, військових ветеранів бойових дій, які утверджують українську ідентичність у різних сферах, різних містах та навіть у різних країнах.

Черговим гістем передачі став Сергій Кузнєв — мешканець Закарпаття, ветеран російсько-української війни, громадський діяч та відеоблогер.

Сергій Кузнєв представляє Міністерство ветеранів у Закарпатській області та є куратором  місцевого напряму проєкту «Україна − Норвегія». Народився у Криму. Після військового інституту потрапив на службу в 15-й гірсько-піхотний батальйон та перебрався на захід України. Згодом підрозділ потрапив під скорочення, тож довелося пробувати сили у цивільному житті. Із 2014 року — Сергій Кузнєв вдруге одягнув військовий однострій. Воював на Дебальцівському напрямі.

Після демобілізації пан Кузнєв захопився аерозйомкою та заснував туристично-пізнавальний проєкт «НадКарпаття».

Як повідомлялося, серіал “Точка нуль” — це зовсім інший, досі небачений бік війни. Усі актори — люди, які воювали в АТО і вирішили показати світу свою історію.

Схожі публікації

Залишити коментар