Шведька компанія IKEA відкриває онлайн продажі в Україні

від Стожари

На українському сайті компанії вже доступний перелік товарів та ціни на них, але замовляти товари можна буде з наступного тижня.

Шведська компанія IKEA вперше починає офіційні продажі в Україні. Спочатку це працюватиме в режимі замовлення в інтернеті та доставки додому, повідомляє ВВС News Україна.

«IKEA поки що офіційно не підтвердила старт онлайн – продажів, проте співрозмовники ВВС News Україна, вказують, що можливість замовити та оплатити товар з’явиться вже з наступного тижня», – йдеться у повідомленні.

Відзначається, що наразі працює лінія підтримки компанії, де є можливість ознайомитись з цінами та асортиментом, а наступного тижня система продажу має запрацювати у робочому режимі. Деталі та вартість доставки також оголосять наступного тижня.

«Побіжний порівняльний аналіз цін IKEA Україна з тією, яку пропонують посередники доставки товарів компанії з Європи, вказує, що на українському сайті вартість нижча», – пише видання.

До відома, IKEA — це транснаціональна корпорація, заснована у Швеції, що розробляє та реалізує швидко збірні меблі, кухонну техніку та аксесуари для дому.

Нагадаємо, рішення про вихід на український ринок компанія ухвалила ще у 2017 році.

Схожі публікації

Залишити коментар