Одна з найвіртуозніших українських диригенток сучасності незабаром виступить з London Philarmonic Orchestra

Геній неперевершеної української диригентки світового рівня Наталія Пономарчук у 2024 році буде представлений публіці Великої Британії.

Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook Олена Юзькова, віце-президентка Всеукраїнської асоціації консультантів з управління та Генеральный директор у “Епоха Інтернаціональної Освіти”.

Як експертка з питань найефективніших методів менеджметну, вона зазначила:

“Диригент і лідерство – нерозривно пов’язані поняття: багато керівників мріяли б знати як за допомогою «лише палички» народжувати в своїх командах не какофонії, а Музику, здатну змінити світ…

Пару тижнів тому на концерті Наталії з Київським камерним оркестром в Дніпрі я не тільки була унесена хвилями музики в якійсь інший світ, але й не могла відірвати очей від самої Наталії: вона не просто жила Музикою, творила Музику, вона БУЛА Музикою…Музикою, що проникає в самісіньке серце, перевертає все в середині, знову показує тобі Красу нашого дивовижного Світу… Красу, за яку зараз стоїть моя Україна. Красу, про яку неможна забувати…

Коли читаєш те, що про Наталю пише гугл, стає аж захоплююче моторошно – як одна-єдина крихка тоненька жінка встигає стільки всього неймовірного зробити за частину життя для української класичної музики… І це гугл ще не знає, що 19 січня 2024 року, на свій день народження, Наталя диригуватиме London Philarmonic Orchestra в Лондоні, один з провідних симфонічних оркестрів Великої Британії…”

Варто зазначити,  найближчий концерт під керівництвом пані Пономарчук відбудеться 25 травня у столиці України – Київський камерний оркестр виступить напередодні фестивалю «Київські музичні прем‘єри- 2023». 

Про це првідомляє Національна філармонія України.

Це фестиваль сучасної академічної музики, один із найповажніших фестивалів Національної спілки композиторів України. Він проводиться з 1989 року як щорічний міжнародний захід Київської організації НСКУ.

Концерт, що відбудеться 25 травня у Національній  філармонії України, офіційно не входить до програми фестивалю, але передує його початку і проходить в рамках і в тематиці цього фестивалю.

“Оркестр під керівництвом Natalia Ponomarchuk зіграє дивовижну концертну програму сучасної української академічної музики: від її патріарха Леоніда Грабовського до яскравої Львівської композиторки Любави Сидоренко, а ще програму прикрашатимуть нові твори Алли Загайкевич та Вікторії Польової. І, якщо все складеться, 25 травня до початку концерту, можна буде познайомитись та особисто поспілкуватись ще і з цими чудовими українськими композиторами, які відкривають музичному світові нашу країну. Українська класична музика – існує. І не просто існує, а крок за кроком підкорюватиме світ. За нашої з вами її підтримки”, – написала пані Юзькова.

Раніше ми також писали, українська диригентка Оксана Линів стала першою жінкою, яка керувала святковим концертом до річниці ООН.

Схожі публікації

Залишити коментар