Провокація не завадила українці розгромити росіянку на Australian Open

від Стожари

На матч першого раунду Australian Open 2023 української тенісистки Катерини Байндль проти росіянки Камілли Рахімової прийшли особи з прапором країни терориста і футболками з портретом кремлівського диктарора путіна. Попри провокації, українка здобула перемогу.

Попри заклики українського посла в Австралії Василя Мірошниченка, ATP та WTA разом з організаторами турніру допустили росіян та білорусів до участі у тенісному турнірі під нейтральним прапором (без їхніх прапорів, гімнів та іншої національної символіки).

Але попри заборони, деякі особи прийшли з символікою країни терориста на матч першого раунду Australian Open 2023 української тенісистки Катерини Байндль проти росіянки Камілли Рахімової.

Посол України Василь Мірошниченко засудив витівку фанатів росіянки, а українська спортсменка Катерина Байндль відповіла їм по-спортивному – перемогла росіянку Каміллу Рахімову – 7:5, 6:7, 6:1.

Сама Байндль заявила, що була здивована появі на матчі осіб з російською символікою.

“Я була дуже здивована. Дуже дивна історія. Я не знаю, чи були ці хлопці росіянами, чи ні, тому що я не чула їхніх розмов. Мені вони не дуже були схожі візуально на росіян: здавалося, що тільки один з них, який був у “російській” футболці, а інші були іноземці.

Якихось фраз про Росію я не чула. Але ж вони явно хотіли щось цим продемонструвати. Загалом я старалася не слухати їх, не дивитися навіть у той кут. Просто намагалася абстрагуватися від цієї провокації, не вступати в конфлікт, тому що для мене в пріоритеті була перемога над суперницею по грі. Звісно, емоції виникають не лише від матчу, а й від самої ситуації. Тому я робила все, щоб залишатися в “коконі”, щоб не заводитися”.

Схожі публікації

Залишити коментар