Україна здобула 5 медалей на Кубку світу з шахів

від Комарі Альберт

Тренер збірної  України з шахів, Заслужений майстер спорту України, гросмейстер із Буковини Михайло Марандюк вкотре виборов “золото” на Кубку світу з шахів.

Змагання відбувались у восьми розділах за участі представників 34-х країн. Україну представляли 18 учасників на чолі з тренером нашої збірної, Заслуженим майстром спорту України,  гросмейстером із міста Новоселиця Михайлом Марандюком.

Цьогоріч на змаганнях потужно виступили представники України, здобувши 5 медалей – 3 “золоті” та 2 “срібні”. У розділі багатоходівок гідно і потужно виступив якраз Михайло Марандюк, підтвердивши свій титул багаторазового чемпіона світу. Він виборов чергову золоту медаль, закріпивши свої лідерські позиції і авторитет у світі.

Не зважаючи на інтриги і підкилимні ігри представників Росії, яких зрештою дискваліфікували, справедливість взяла гору і Михайло Марандюк святкував абсолютну перемогу. І їде до Хургади на всесвітній конгрес Міжнародної федерації з шахової композиції, який має відбутись в середині листопада.

Після перемог 2010-го та 2015-го це – третій Кубок світу, що їде до Новоселиці і посяде гідне місце в шаховому клубі Михайла Марандюка.

Схожі публікації

Залишити коментар