Діаспора організувала на фестивалі в Угорщині павільйон української книжки

Посольство України подякувало Товариству української культури в Угорщині, його голові Ярославі Хортяні та видавчині Уляні Княгинецькій за організацію павільйону української книжки на 27 Міжнародному книжковому фестивалі, який проходив у Будапешті.

Про це повідомляється на офіційній ФБ-сторінці Посольства України в Угорщині.

Відвідувачі українського павільйону мали можливість залишити слова солідарності з Україною та українським народом, який бореться з російською агресією у Книзі солідарності з Україною (Book of Solidarity with Ukraine).

Крім того, тимчасовий повірений пан Балог та пані Княгинецька нагадали відвідувачам про день жалоби у Запоріжжі та Запорізькій області через обстріл російськими військами цивільної гуманітарної колони мирних українців, серед яких були й діти.

Також на полицях павільйону була представлена книга «Апостоли Свободи», яка друкувалася у Харкові, та пережила ракетні обстріли.

Як повідомлялося, у рамках проєкту «Книжки без кордонів» для українських дітей, які через російську військову агресію були вимушені виїхати за кордон, було надруковано або придбано більше 160 тисяч книг.

Схожі публікації

Залишити коментар