Українська акторка знімається в голівудському серіалі “Зоряні війни”

від Стожари

Українська актриса Іванна Сахно, яка зараз живе в Голлівуді, зніметься у сиквелі “Мандалорця” — у серіалі “Зоряні війни: Асока”. Вона зіграє нового персонажа, історію й вигляд якого поки тримають у таємниці.

Про це повідомляє Deadline.

Відомо, що зйомки серіалу розпочнуться вже в березні 2022 року, дата прем’єри поки невідома. Стрічка транслюватиметься на американській стримінговій платформі Disney+.

Сахно зіграє у серіалі разом з Розаріо Доусон, яка виконуватиме роль Асоки Тано, та Наташею Лю Бордіццо, яка зіграє персонажку Сабіну Рен. Також у проєкті анонсована участь Хейдена Крістенсена, який знову з’явиться в ролі Енакіна Скайуокера-Дарта Вейдера.

Разом з майбутнім третім сезоном “Мандалорця” стримінг також працює над серіалом про Обі-Вана Кенобі з Юаном МакГрегором в головній ролі, серіалом “Star Wars: Andor” про повстанця Касіана Андора з Дієго Луною в головній ролі та “Послушником” від авторки Леслі Хедленд.

Іванна Сахно народилася в Україні, починала акторську кар’єру з ролей у ситкомі “Леся+Рома” (2005–2008 роки) та біографічній стрічці “Іван Сила” (2013 рік). У 15 років Сахно з сім’єю переїхала в Лос-Анджелес, США, з 2013 року там живе та працює.

У світі відома ролями у фільмах “Тихоокеанський рубіж: Повстання”, “Шпигун, який мене кинув” та “Пік страху”.

Схожі публікації

Залишити коментар