Вийшов трейлер документального фільму про відважних буковинців 107-ої бригади тероборони

Вийшов трейлер документального фільму «Готові до спротиву» про воїнів 107-ї бригади тероборони ЗСУ.

Про це повідомив на своїй сторінці режисер Олександр Ткачук.

«Це круті хлопці, кожен з яких заслуговує на окремий фільм. Бо всі прийшли в перші дні великої війни захистити своє. Дехто вже віддав за це життя, але боротьба триває», — розповів пан Олександр.

Відомо, що режисер стрічки Олександр Ткачук так само вступив до лав тероборони і боронить Батьківщину у лавах підрозділу.

«Якщо ви мене запитаєте коли можна буде  побачити фільм, я задам зустрічне питання: коли почнеться контрнаступ? Відповідь одна – ЗНЕНАЦЬКА», — написав Олександр Ткачук.

Цією стрічкою режисер прагне написати літопис підрозділу, щоб нащадки знали і пам’ятали про відважних буковинців.

Відомо, що 107-ма окрема бригада ТрО 1 червня відзначає п’яту річницю створення. Це формування Сил територіальної оборони Збройних сил України у Чернівецькій області. 4 грудня 2022 року за мужність та героїзм військовослужбовців, бригада отримала свій бойовий прапор.

Військовослужбовці 107-ї бригади участь у захисті країни від агресора на території Сумської, Харківської, Донецької областей. Спілно з силами оборони, звільняли ряд населених пунктів на Ізюмському напрямку. На звільнених територіях виявили значну кількість боєприпасів та техніки ворога. Військовослужбовці бригади удостоєні державних нагород.

Схожі публікації

Залишити коментар