Олімпійська надія України Цотне Рогава проведе бій у рамках шоу Усика

від Комарі Альберт

Перспективний український боксер Цотне Рогава дебютує на професійному ринзі. Рогава, який планує представляти Україну на Олімпійських іграх у Токіо, виступить на шоу Usyk-17 Promotions.

Промоутерська компанія українського боксера Олександра Усика Usyk-17 Promotions і кіберспортивний медіахолдинг WePlay Esports проведуть вечір боксерських поєдинків Ultimate Boxing Night.

Поєдинки відбудуться 10 квітня. На цьому вечорі боксу пройде дебют українця Цотне Рогава на професійному рингу. Ім’я суперника поки не відомо.

Цотне Рогава виступить у важкій вазі. Регламентовано 4 раунди.

Боксер зізнався, що вирішив займатися боксом заради професійних боїв. Після кар’єри в любителях боксер вирішив, що прийшов час дебютувати у професійному боксі.

“Я ставлю перед собою тут найвищі цілі: хочу забрати чемпіонські пояси. Сильних змін в тренувальному процесі немає, адже спочатку наша робота була більше схожа на професійний бокс”, – цитує Рогаву LUCKYPUNCHNET.

Разом з тим, Рогава запевнив, що його перший бій на професійному ринзі відбудеться без контракту та зобов’язань.

“Цей бій – репетиція перед ліцензійним турніром. Моя мета виступити на Олімпійських іграх нікуди не поділася. Для початку, потрібно завоювати ліцензію, а там, як Бог дасть”, – резюмував боксер.

Схожі публікації

Залишити коментар