Український легкоатлет Мазур – срібний призер престижних змагань у Мадриді

від Комарі Альберт

Український легкоатлет Владислав Мазур, який спеціалізується на стрибках у довжину, 24 лютого підійнявся на п’єдестал на престижних змаганнях World Athletics Tour Gold.

24-річний українець у Мадриді поповнив свій доробок “сріблом”. Владислав Мазур здобув нагороду в останній день змагань у приміщенні. У Мадриді легкоатлет підкорив довжину 7,98 метра, випередивши найближчого конкурента німця на 17 сантиметрів.

Український спортсмен поступився лише представнику Куби Хуану Мігелю Ечеваррія. Кубинець здобув перемогу, перестрибнувши суперника з України на 16 сантиметрів. Трійку лідерів замкнув німець Максиміліан Ентхольцнер.

Владислав Мазур – чемпіон Європи серед молоді (2017). Тоді у Бидгощі він показав результат 8,04 метри. Його попередній рекорд у приміщенні складав 7,85, який він встановив у 2016 році.
https://sport.24tv.ua/legkoatlet-mazur-sribniy-prizer-prestizhnih-zmagan-novini-sportu_n1552616

Як повідомлялося, на днях український 28-річний боксер-профі Максим Продан під час Великого вечора боксу в Мілані переміг 26-літнього італійця Ніколу Крістофорі і захистив свій титул чемпіона IBF International у напівсередній вазі.

Схожі публікації

Залишити коментар