Молодь діаспори збереться в перлині Буковинського краю – Чернівцях на ІІІ Конгрес СКУМО 2021

від Стожари

Молодь діаспори збереться в перлині Буковинського краю – Чернівцях на ІІІ Конгрес СКУМО 2021 у серпні 2021 року, у рамках відзначення 30-ї річниці незалежності України.

Про це під час робочої зустрічі домовились президент СКУМО Дмитро Лєкарцев та його радник в Україні Дмитро Сав’юк з владою міста Чернівці та керівництвом Чернівецької області.

“Президент СКУМО Дмитро Лєкарцев та його радник в Україні Дмитро Сав’юк провели робочі зустрічі з владою міста Чернівці та керівництвом Чернівецької області, за результатами яких прийнято рішення про проведення ІІІ Конгресу СКУМО 2021 в перлині Буковинського краю – Чернівцях”, – йдеться у повідомленні СКУМО.

За результатами переговорів також прийнято рішення про збір координаційної ради з проведення Конгресу у березні 2021.

Молодіжний діаспорний рух висловив вдячність всім учасникам переговорів з української сторони за підтримку ініціатив українців світу. А саме, Голові Чернівецької обласної ради Олексію Бойку та його заступнику Михайлові Павлюку, міському голові Чернівців Роману Клічуку, директору департаменту комунікації Чернівецької ОДА Вікторії Гатрич.

Нагадаємо, що світовий конгрес українських молодіжних організацій (СКУМО) – це координаційна надбудова українських молодіжних організацій, створена на основі молодіжної комісії при Світовому конгресі українців. СКУМО всебічно представляє інтереси української молоді діаспори через координацію діяльності українських молодіжних організацій у світі та співпрацю з відомствами, установами та організаціями в Україні.

Схожі публікації

Залишити коментар