У Києві презентували книгу волонтера Антона Дубішина, прикутого до візка

Антон Дубішин все своє життя прикутий до візка невиліковною хворобою. Проте, це не завадило йому бути свідомим громадянином та дієвим волонтером – хлопець збирає кошти зі своєї пенсії і передає їх на потреби бійців ООС, які наразі бороноять, власне, східний кордон Європи від зухвалих російських окупантів.

Автобіографічну книгу волонтера Дубішина презентували у Києві, передає 5 канал.

Попри інвалідність, Антон активно займається громадською діяльністю. Збирає кошти зі своєї пенсії і передає їх на потреби бійців ООС, пише вірші та читає мотиваційні лекції для підлітків, що перебувають у виправних колоніях. Також допомагає в реабілітаційному процесі алко- та наркозалежним.

Його книга “Особливе одкровення” — це історії про війну, волонтерство та боротьбу за життя.

“Про все те, що відбувалося зі мною в період мого життя за тридцять років. Там є і Помаранчева революція, є і Майдан, війна. Кожен знайде для себе щось особисте. Один може для себе збагнути, як потрібно боротися за життя, інший може “О, потрібно допомагати дійсно”, інший “О, як класно жити, чому я там гонюся за грошима”, – розповідає Антон Дубішин, автор книги “Особливе одкровення”.

Як повідомлялося, священнослужитель Княжого храму св. Миколая у Львові (ПЦУ), військовий капелан, протоієрей Андрій Дуда трагічно і передчасно відійшов у вічність – цього року він помер від інсульту у віці 44 років. За життя священник зробив низку фотовиставок, присвячених українським воїнам АТО/ООС.

Схожі публікації

Залишити коментар