Молодь діаспори засуджує російське «голосування» на окупованих українських територіях та закликає міжнародну спільноту посилити санкції

від Стожари

Молодь діаспори засуджує російське «голосування» на окупованих українських територіях та закликає міжнародну спільноту посилити санкційний та політичний тиск щодо держави-агресора.

Про це йдеться на офіційній сторінці Світового Конгресу Українських Молодіжних Організацій (СКУМО) у Facebook

Молодь діаспори засуджує російське «голосування» на окупованих українських територіях та закликає міжнародну спільноту…

Geplaatst door World Congress of Ukrainian Youth Organizations – СКУМО op Woensdag 1 juli 2020

У СКУМО зазначають, що Російська Федерація проводить з 25 червня по 01 липня 2020 року проводить «загальноросійське голосування по поправках до Конституції Російської Федерації». Нехтуючи нормами міжнародного права, Росія змушує брати участь у незаконному «загальноросійському голосуванні» і жителів окупованих територій України.

Світовий Конгрес Українських Молодіжних Організацій (СКУМО) засуджує «голосування» на окупованих українських територіях та закликає міжнародну спільноту засудити дії кремлівського агресора, не визнавати результати так званого «голосування», посилити міжнародний політичний, дипломатичний, економічний тиск з метою відновлення суверенітету і територіальної цілісності України.

Схожі публікації

Залишити коментар