Вийшла е-книга “Я працюю в Польщі”, яка допоможе українцям зорієнтуватися на польському ринку праці

від svit_admus

Е-посібник містить поради щодо пошуку роботи, інформацію з юридичних питань, інтерактивну базу даних, перелік вакансій, установ та організацій, до яких можна звернутися за консультацією, а також координацію процесів працевлаштування, оформлення документів та визнання дипломів про вищу освіту.

Видання доступне українською та польською мовами, було створено Інститутом стратегічних досліджень за співфінансування програми RITA, ініціативи Польсько-Американського Фонду Свободи, що реалізується Фондом “Освіта для демократії”.

Вероніка Пьотровська, координатор Інституту стратегічних досліджень та співавтор книги, зазначила: “У ці складні часи українці потребують підтримки, в тому числі у сфері знань про працевлаштування за кордоном. Щоб їм було легше орієнтуватися на польському ринку праці, ми створили електронну книгу “Я працюю в Польщі”, яка є вичерпним путівником, своєрідним збірником знань”.

Електронна книга отримала позитивні відгуки від українців, які переїхали до Польщі. Пані Світлана, вчителька за фахом, переїхала до Польщі після повномасштабного вторгнення, зазначила: “Посібник містить інформацію про працевлаштування, отримання карти перебування, медичне обслуговування – це головне. Я вважаю, що ця інформація потрібна”. Пані Олена, яка переїхала до Кракова минулого року, сказала: “Там дуже багато корисної інформації. Важливо, щоб про книгу дізналося якомога більше людей”.

Е-книгу можна завантажити, відкрити, переглянути, прочитати й отримати безкоштовно. Загалом, електронна книга “Я працюю в Польщі” надає цінну інформацію та рекомендації для українців у Польщі, допомагаючи їм орієнтуватися на польському ринку праці та покращувати якість свого життя.

Схожі публікації

Залишити коментар