На Днях української освіти в Нігерії розповідають про переваги навчання в Україні

від Кравців Ігор

У місті Абуджа (Федеративна Республіка Нігерія) цими днями проходять «Дні української освіти в Нігерії – 2021».

У них, зокрема, бере участь Український державний центр міжнародної освіти Міністерства освіти і науки України (УДЦМО). Захід має на меті популяризацію вищої та професійно-технічної освіти в Україні на ринку освітніх послуг країн Західної Африки, поширення в інформаційному просторі Нігерії відомостей про освітні можливості України, а також збільшення присутності іноземних студентів в українських ЗВО.

Захід проводився за підтримки Посольства України у Федеративній Республіці Нігерія.

Відкриття заходу відбулося за участі Надзвичайного та Повноважного Посла України у Нігерії Валерія Кірдоди.  УДЦМО представляв Костянтин Комісаров, який розповів про переваги навчання в Україні.

У рамках “Днів української освіти в Нігерії” відбулася виставка Study in Ukraine, на якій свої можливості презентували: Сумський державний університет, Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, Тернопільський національний медичний університет імені І.Я. Горбачевського, Одеський державний аграрний університет, Міжнародний гуманітарний університет, Міжнародний європейський університет.

Абітурієнти та їхні батьки мали можливість отримати детальні консультації й поради щодо вибору спеціальностей та процедури вступу до університету.

Схожі публікації

Залишити коментар