Сергій Ребров: «Динамо” Київ — складний суперник»

від Комарі Альберт

Головний тренер угорського «Ференцвароша» українець Сергій Ребров поділився враженнями про нічию з київським «Динамо» (2:2) у поєдинку групового раунду Ліги чемпіонів.

Про це повідомляє видання sport.ua 

«Вибачте, у мене пропав голос, –  насамперед повідомив захриплий Ребров журналістам на післяматчевій прес-конференції, адже під час матчу Ребров дуже активно підказував своїм підопічним. – Ми можемо бути задоволені — не дивлячись на те, що ми програли перший тайм, другий ми провели набагато краще. Гол Токмака надав нам важливий імпульс. Кожен може бути задоволений здобутим очком.

Нам було складно, адже у багатьох наших гравців немає досвіду вступу в Лізі чемпіонів, на відміну від футболістів київського «Динамо». Кияни — складний суперник, особливо у першому таймі. Нам вдалося виправити свої помилки, зіграти агресивно та контролювати м’яч. Ми атакували навіть після пропущених м’ячів. Цей матч був дуже важливим для обох команд. Я радий, що мої гравці зрозуміли, яких змін я чекаю від них у другому таймі. Нам дуже допоміг наш перший гол», — сказав Ребров.

Як повідомлялося, раніше головний тренер «Ференцвароша» Сергій Ребров підвів Підсумки матчу 1-го туру Ліги чемпіонів проти «Барселони».

Схожі публікації

Залишити коментар