Сергій РЕБРОВ: «Барселона – це дуже високий рівень. Такі матчі приносять досвід»

від Комарі Альберт

Головний тренер «Ференцвароша» Сергій Ребров підвів Підсумки матчу 1-го туру Ліги чемпіонів проти «Барселони» (1: 5).

Про це повідомляє Sport.ua

«На початку матчу, коли ми були ще свіжі, у нас було більше можливостей. Ми усвідомлено так розпочали, нарощували наступ, намагалися здивувати. Звичайно, у суперника виступають класні захисники, які через деякий час підготувалися до цього та відштовхнули нас назад.

До того ж з «Барселоною» все одно грати в футбол дуже складно, адже вони відмінно володіють м’ячем в атаці та сповнені несподіваних рішень. Поки у нас були сили, ми добре звужували територію, і був період, коли ми грали в футбол особливо добре. Але в міру того, як ми втомилися, ставало все важче не відставати.

Я був особливо задоволений першими 20-ма хвилинами, а після голу був короткий період нашої переваги. У цих матчах можна розвиватися, здобувати досвід, тим більше що «Барселона» – це дуже високий рівень. Щодо останніх 10 хвилин мені дуже шкода, можна було б уникнути такої різниці в рахунку. Окрім цього не було особливих проблем».

Як повідомлялося, 20 жовтня,  «Ференцварош» Сергія Реброва в першому турі Ліги Чемпіонів зіграв проти іспанської “Барселони”. Український тренер напередодні згадав свої протистояння з каталонцями під час своєї кар’єри гравця київського «Динамо».

Схожі публікації

Залишити коментар