Керівники українських громад зустрілися з представниками Фонду інтеграції Естонії

Голова правління Союзу Союз українок Естонії – Ukrainian Women’s Association of Estonia Лілія Іванченко разом з керівниками українських громадян зустрілися з керівником Фонду Інтеграції Естонії Integratsiooni Sihtasutus Dmitri Moskovtsev та керівником культурного розмаїття Ave Härsing.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці Союзу українок Естонії (Ukrainian Women’s Association of Estonia). 

Представники Фонду поцікавилися діяльністю українських громад, яким чином вони допомагають українським воєнним біженцям і планами на майбутнє.

Лілія Іванченко розповіла про співпрацю з жіночими організаціями Естонії в спільних заходах і допомогу воєнним біженцям з України. Також подякувала за підтримку Фонду щодо святкування 25-річчя організації.

Голова Конгресу українців Естонії (Congress of Ukrainians of Estonia) Віра Коник поділилася досвідом діяльності цієї організації.

Керівник Українського культурного центру у Таллінні Анатолій Лютюк ознайомив присутніх з проєктами установи та планами на майбутнє.

Тетяна Дмитрієва поділилася інформацією про діяльність Центра допомоги для українських воєнних біженців та про щоденний внесок добровольців.  

Схожі публікації

Залишити коментар