Подарунки від української діаспори отримали діти воїнів АТО у Калуші та на Хмельниччині

від Комарі Альберт

Уже сьомий рік поспіль, Спілка Української Молоді (СУМ), яка має свої структури в 12-ти країнах, організовує доброчинну акцію «Теплом зігріємо серця» для дітей українських бійців, чиї батьки не повернулися з війни.

Цього року, подарунки від членів Спілки української молоді (СУМ) отримали діти з родин учасників АТО/ООС з Калуша та Хмельниччини.

Про це повідомляється на сторінці Світової управи СУМ в Фейсбуці.

«120 маленьких жителів міста Калуш, батьки яких воювали та воюють в зоні АТО/ООС, стали учасниками цьогорічної акції СУМ «Теплом зігріємо серця». Завдяки членам осередків Баффало, Стемфорда, Нью-Йорка, Філадельфії, Йонкерса, Пассейка Спілки Української Молоді в Америці діти отримали подарунки від своїх ровесників з діаспори», – йдеться у дописі.

У СУМ наголошують, що акцією «Теплом зігріємо серця» сумівці всього світу хочуть скласти свою шану та подяку українським воїнам, які, ризикуючи своїм здоров’ям та життям, боронять незалежність і територіальну цілісність Української держави».

Акція розпочалася із вітального слова голови Калуської МО СУМ в Україні ім.Степана Бандери Сергія Федоріва. Він розказав про особливість акції та подякував воїнам-захисникам нашої Батьківщини.

Подарунки від членів Спілки української молоді в діаспорі отримали також діти українських бійців з Хмельниччини, батьки яких загинули або були поранені, захищаючи Батьківщину в російсько-українській війні.

Схожі публікації

Залишити коментар