Маленьких українців з усього світу запрошують на спільний святковий онлайн захід за участі Святого Миколая

від Стожари

Товариство зв’язків з українцями за межами України (Товариство “Україна-Світ”) скликає друзів на традиційну культурно-мистецьку акцію для дітей українського зарубіжжя “До вас їде український Миколай“!

Маленьких українців з усього світу запрошують 19 грудня 2020 (субота) на спільний святковий онлайн захід за участі Святого Миколая: пряме включення – вітання – різдвяне диво. Про це порталу української діаспори “Стожари” повідомила відома діячка української діаспори Ніна Хаген з Осло, Норвегія.

Запрошує Товариство "Україна-Світ" маленьких українців світу 19 грудня 2020 (субота) на спільний святковий онлайн захід…

Опубліковано Nina Hagen Понеділок, 30 листопада 2020 р.

Культурно-мистецька акція відбудеться дистанційно в прямому етері на сторінці Фесбук “До Вас їде український Миколай19 грудня 2020 року о 14.00- за київським часом.

До етеру підключаться освітні заклади та мистецькі колективи українського зарубіжжя, керівники українських громад. Організатори запрошують доєднатися до заходу та зареєструватися до 10 грудня 2020р.

У програми етеру на вас чекають зіркові гості: народні артисти України:

Світлана Мирвода, Леся Горова, Інесса Братущик, Олена Кулик разом з київським академічним ансамблем української музики “Дніпро”, заслужений діяч мистецтв України Володимир Гонський, заслужена артистка України Тетяна Кисляк .Київський муніципальний академічний театр ляльок на лівому березі Дніпра Фольклорний гурт «Роксоланія» ІФ КНУ імені Тараса Шевченка!

Схожі публікації

Залишити коментар