La Maison Ukrainienne організував покази мультфільму “Мавка” для мешканців регіону Бордо

 Громадянська ініціатива La Maison Ukrainienne  (Bordeaux, Merignac) організували в Mérignac Ciné покази мультфільму “Мавка” французькою та українською мовою (з французькими субтітрами).

Глядачі активно діляться враженнями від перегляду та дякують організаторам за таку чудову можливість перегляду української казки за мотивами твору Лесі Українки.

Волонтери La Maison Ukrainienne акцентували увагу, що до створення анімації долучався і музичний колектив ДахаБраха (організацією концертів якого у Бордо вони також опікувалися).

Кінозали на показі “Мавки”  були наповнені сотнями людей:

Крім того, по завершенні перегляду мультфільму усі бажаючі мали можливість задати будь-які питання Яні Медведєвій – лінійній продюсерці цієї анімаційної роботи. Зокрема, журналістка “Стожарів” задала питання – чому образ головної героїні був кардинально змінений? На що пані Яна віповіла, що це було обумовлено технічними причинами – виявляється, що анімувати анатомічні пропорції першого варіанту обрзу Мавки досить складно.

У фойє кінотеатру волонтери також провели невеличкий благодійний якмарок виробів ручної роботи.

 

Раніше ми також розповідали про ефективне волонтерство в рамках громадянської ініціативи La Maison Ukrainienne – у співпраці діаспорян та біженців у регіоні Бордо.

Схожі публікації

Залишити коментар