29 травня відбудеться благодійно-спортивний захід “Пробіг під каштанами”. Доєднатись можна з будь-якого куточка світу

від Стожари

Цьогоріч, благодійний «Пробіг під каштанами» відбудеться 29 травня 2022 року до Дня Києва. А доєднатись до пробігу можна з будь-якого куточка світу протягом всього дня.

Під час заходу планується, зокрема, зібрати кошти для Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України. Про це Порталу української діаспори “Стожари” повідомила ініціаторка пробігу Ірина Кузнєцова.

Організатори кажуть, що мали сумніви щодо доречності заходу, але після того, як стали отримувати повідомлення від учасників попередніх років, вирішили не скасовувати його.

«Тим більше, підтримка Центру дитячої кардіології та кардіохірургії також символічна. Адже медичні працівники Центру також не припинили свою діяльність через війну та проводили операції під звуки вибухів у Києві, а також організовують виїзні консультації регіонами України», – зазначила Ірина Кузнєцова.

Мета заходу – зібрати кошти для Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України, а також об’єднати українців.

Як долучитися до пробігу

  • Зареєструйтеся на сайті probig.in.ua.
  • Під час реєстрації зробити благодійний внесок 250 гривень.

Кількість реєстрацій – необмежена. Останній день реєстрації – 29 травня.

Зареєстровані учасники можуть роздрукувати номерок, вписати до нього своє ім’я, місто, країну або номер реєстрації.

Організатори також закликають учасників знайти на своєму маршруті листок чи цвіт каштану, сфотографуватися і викласти світлини у соцмережі.

Київ, Суми, Буча, Харків, Малага (Іспанія),Чикаго (США), Гаага (Нідерланди), Фігейра да Фош (Португалія), Прага (Чехія), Львів, Кропивницький, Karachi (Пакістан), St. Georgen im Attergau (Австрія), Нетішин, Бровари, Харків, Бориспіль, Одесса, Berlin (Німеччина), Обухів, Бориспіль, Lancut (Польща), Sydney (Австралія), Mersin (Туречччина), Краків (Польща), село Святопетрівське Бучнського району, Sofia (Болгарія), Чернівці,Буча,Коростень,Кривий Ріг, Longford (Ірландія), Norwich (США), Бішкек (Киргизстан), Рівне, Одеса, Northbrook (США), Коростишів, Кривий Ріг, Vienna ( Австрія), Івано-Франківськ…“, – це не перелік міст і країн на уроці географії, це міста в яких відбудеться старт 29-го «Пробігу під каштанами».

«Пробіг під каштанами» – щорічна спортивно-благодійна акція, яка відбувається з 1993 року. З 1994 року пробіг проходить під час святкування Дня Києва в останню неділю травня.

У 2020 році пробіг не відбувся через пандемію коронавіруса, а торік у заході взяли участь понад 10 тисяч людей та понад 100 корпоративних команд.

Схожі публікації

Залишити коментар