Посольство України в Канаді проведе онлайн-зустріч з режисером фільму «Зима у вогні: Боротьба України за свободу»

До Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні Посольство України в Канаді та Українське національне об’єднання Канади запрошують усіх бажаючих на онлайн-зустріч з режисером фільму «Зима у вогні: Боротьба України за свободу» Євгеном Афінеєвським.

Про це повідомляється в анонсі події на Фейсбук.

Зустріч з митцем проведуть в форматі Zoom-конференції 20 лютого, початок об 11.00 (для мешканців Канади) та о 18.00 годині (за Києвським часом).

«Ми запрошуємо вас приєднатися до вшанування сміливих дій людей, котрі боролися під час Революції Гідності, а також вшанувати тих, хто віддав життя за європейське майбутнє України», – зазначили організатори.

Фільм Євгена Афінеєвського “Зима у вогні” побудований на документальних зйомках, інтерв’ю та свідченнях очевидців 93-денних подій на Майдані в центрі української столиці з грудня 2013 по лютий 2014 років.

Світова прем’єра цієї стрічки відбулась на Венеційському кінофестивалі у вересні 2015 року. Показ фільму також відбувся у секції документальних фільмів на міжнародному кінофестивалі в Торонто-2015. Там він отримав Приз глядацької аудиторії за найкращий документальний фільм.

Як повідомлялося, в суботу, 20 лютого, суспільні телеканали UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА покажуть документальний фільм власного виробництва «МАЙДАН. Шість літер нашої свободи».

Схожі публікації

Залишити коментар