Міла Куніс – відома  голлівудська актриса, народилася в Чернівцях

від Комарі Альберт

Днями свій 37-й день народження відсвяткувала Міла Куніс – відома  голлівудська актриса, красуня, улюблениця багатьох чоловіків, яка народилася в Чернівцях.

Мілена Марківна Куніс народилася 14 серпня 1983 року в сім’ї інженера Марка і власниці аптеки Ельвіри. Але в 1991 році, коли дівчинці було всього 7 років, родина вирішила кардинально змінити життя і вирушила до США. Вони приїхали в Лос-Анджелес, маючи всього 250 доларів.

У новій країні Мілі прийшлося нелегко, вона зовсім не знала англійської, не розуміла своїх однолітків і дуже сумувала за Батьківщиною. Щоби полегшити дитині адаптацію, батьки відправили доньку на дитячий акторський гурток. Саме на цих заняттях перспективну дівчинку помітили і стали охоче запрошувати на зйомки рекламних роликів.

За ними надійшли запрошення на ролі в телесеріалах і фільмах. Тоді режисери підкреслювали в дівчинці її завзятість і вміння домогтися своєї мети. Вона багато працювала над собою, уважно прислухалась до усіх порад. Заради ролей їй вдалося позбутися акценту, а інколи, аби отримати контракт, вона навіть брехала про свій вік. Бо у чужій країні добре зрозуміла – розраховувати можна лише на себе!

Втім, перше визнання прийшло не надто швидко. Кілька фільмів, у яких зіграла Куніс, критики розгромили. Все змінилося після виходу на великі екрани стрічки “Чорний лебідь”. За роль в картині Куніс отримала 15 номінацій і 4 нагороди від різних впливових організацій, зокрема і титул “Краща молода актриса” на Венеціанському фестивалі.

Далі був справжній бум ролей. Крім того, Міла потрапила до списку 100 найвпливовіших знаменитостей від Forbes і її неодноразово визнавали найсексуальнішою жінкою планети.

Як повідомлялося, Лагерту із серіалу “Вікінги” зіграла українка, що в дитинстві належала до «Пласту».

Схожі публікації

Залишити коментар