У німецькому місті Нойбранденбург відбулась творча зустріч митців з Київщини

від Стожари

У місті Нойбранденбург відбулась благодійна творча зустріч за участі відомого художника з Білої Церкви Леоніда Маадира та української поетеси Тетяни Іванчук

Організатором  мистецького заходу виступив голова Благодійного фонду “Українська громада” Олексій Усачов за підтримки керівництва міста та району Мекленбургіше-Зенплатте федеральної землі Мекленбург-Передня Померанія.  Можливість для проведення творчої зустрічі для вимушених переселенців з України надала  Адміністрація кафе “International”.

В рамках акції художник Леонід Маадир представив присутнім виставку власних робіт та провів майстер-клас як для дітей так і для дорослих у створенні нової картини. Свій творчий доробок у вигляді поезії зачитала Тетяна Іванчук, яка подарувала присутнім авторські книги. 

Новостворена картина буде виставлена на аукціон, виручені кошти з якого будуть переказані на потреби Київського військового госпіталю.

Також учасники зустрічі в режимі дискусійного клубу обмінялись думками з приводу специфіки проживання в Німеччині, відмінності законодавства, працевлаштування, а також  подискутували з приводу майбутнього України.

Джерело інформаційний портал “Моя Київщина“.

Схожі публікації

Залишити коментар