Відкрито додатковий майданчик для розвитку українського бізнесу Etsy

від Стожари

Etsy запустила свою платіжну систему Etsy Payments в Україні. Тепер українські підприємці зможуть відкривати нові магазини на глобальному маркетплейсі handmade-товарів Etsy. «Etsy — одна з найкращих світових платформ для онлайн-бізнесу. Тепер усі її можливості доступні для українців. Наші підприємці зможуть пропонувати та продавати товари понад 90 мільйонам покупців з усього світу. Для малого й мікробізнесу це дуже потужна підтримка та можливості для масштабування», – зазначив Віце-прем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій – Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, повідомляє Урядовий портал.

Запуск Etsy Payments відкриває українському малому бізнесу доступ до глобальних ринків. Це вдалося реалізувати завдяки комплексній роботі Мінцифри з розширення можливостей участі українців в екосистемі міжнародного e-commerce. Продавці, які зареєстровані в Etsy Payments, матимуть доступ до системи захисту Etsy Purchase Protection та зможуть отримувати спеціальну цілодобову підтримку й легко керувати всією фінансовою інформацією свого магазину Etsy.

«Запуск Etsy Payments є частиною довготривалої підтримки Etsy української творчої спільноти — це дасть підприємцям доступ до безлічі економічних можливостей і фінансової безпеки. Український бізнес має потенціал вплинути на всю екосистему Etsy», — зазначила COO Etsy Inc. Raina Moskowitz.

Схожі публікації

Залишити коментар