«Різдво з Україною»: цьогоріч проєкт представлений на понад 30-ти ярмарках в 11 країнах Європи

від Стожари

Українські музи не мовчать навіть у війну. В різних містах України (навіть близьких до лінії фронту) та в зарубіжжі відбуваються фестивалі, концерти і презентації.

Мета проєкту «Різдво з Україною» – презентувати українську культуру, традиції та ремесла, аби нагадати європейцям про війну за свободу та ідентичність, у якій Україна протистоїть варварській та терористичній росії.

03.12.2023 Україну представили на 16 Щорічному благодійному ярмарку Spouses of Heads of Missions (SHOM) Charity Bazaar під Почесним Патронатом Першої Леді Республіки Польща Агати Корнгаузер-Дуди. У події також взяли участь Посол України в Польщі Василь Зварич разом із дружиною.

На українському національному стенді та стенді фундації Uniters були представлені різноманітні українські продукти – сувеніри, вироби ручної роботи, запашна кава та українська кухня. Всі кошти, зібрані під час ярмарку, будуть направлені на благодійність, зокрема, на підтримку Uniters.

Також тривають інші святкові ярмарки, де можна знайти українську продукцію у рамках проєкту містах: Брно, Берлін, Дюссельдорф, Крефельд, Тампере, Турку, Вільнюс, Страсбург, Порту, Краків, Гданськ, Познань, Вроцлав, Сан Себастьян, Мадрид, Малага, Гранада, Гаага, Афіни, Скансен.

Матеріал підготовлено за повідомленням МКІП України .

Схожі публікації

Залишити коментар