У Швеції відбудуться покази української анімації «Мишко та Місячна Дзвінка»

Український анімаційний проєкт «Мишко та Місячна Дзвінка» представлять на шведському спеціалізованому форумі M:brane Forum 2021.

Про це повідомили у пресслужбі Державного агентства України з питань кіно.

«Український анімаційний проєкт “Мишко та Місячна Дзвінка” представлять на спеціалізованому форумі M:brane Forum 2021, що триватиме з 16 до 18 березня в Мальме (Швеція)», – йдеться в повідомленні.

Генеральний продюсер studio KAPI, який працює над виробництвом серіалу, Михаль Маргуліс наголосив, що сучасна анімація має тотальний вплив на виховання дітей. Так, за його словами, студія пропонує нові підходи до створення дитячого контенту.

«Мишко та Місячна Дзвінка» – це пригодницький серіал для дітей дошкільного віку, виконаний у техніці 2D.

Анімаційний серіал створюється за мотивами збірки оповідань письменниці Наталі Гузєєвої. Разом із нею над новими 12-ма епізодами працюють сценарист Антон Базелінський, режисерка Ксенія Березовська та художник Анастасія Темборська.

Варто зазначити, що M:brane Forum (колишній The Financing Forum for Kids Content) надає можливість представникам і представницям анімаційної галузі обмінюватися ідеями, досвідом та розвивати нові проєкти для дітей. Зокрема, йдеться про надання можливості знайти фінансування, потенційних співпродюсерів/співпродюсерок, дистриб’юторів/дистриб’юторок, агентів/агенток з продажу, компаній-бродкастерів.

Як повідомлялося, українську письменницю Галину Малик номінували на Міжнародну премію Ганса Крістіана Андерсена – найпрестижнішу у сфері дитячої літератури, яку порівнюють з Нобелівською.

Схожі публікації

Залишити коментар