У березні відбудеться прем’єра українського дитячого мультсеріалу «210 добрих справ»

Вже 6 березня відбудеться прем’єра українського дитячого анімаційного серіалу «210 добрих справ».

Про це  пише Нове українське кіно.

За інформацією, об 11.30 вперше мультик покажуть на телеканалі ПЛЮСПЛЮС.

Зазначається, що пісню в мультику виконає Фоззі з гурту ТНМК. Студія анімації Good Deeds Animation створила 12-серійний анімаційний серіал.

В основі сюжету – книга Володимира Нікітенка «210 добрих справ», що вперше вийшла друком 2014 році. Це історія про брата та сестру, що намагаються змінити минуле, аби врятувати своїх батьків від катастрофи. Для цього їм потрібно зарядити машину часу енергією добрих справ. Цю дивовижну машину винайшов батько дітей, вона працює лише від позитивної енергії добрих вчинків.

Дітям перешкоджає лихий Дезмонд, за сумісництвом – їхній дядько та опікун, що прагне заволодіти диво-машиною та використовувати її для власного збагачення. На шляху до повернення батьків діти потрапляють до різних пригод та вчаться краще розуміти і більше цінувати один одного.

Режисер стрічки – Андрій Щербак, режисер анімації – Манук Депоян, продюсери – Володимир Нікітенко та Дмитро Судаков. Картину створено за підтримки Держкіно.

Як повідомлялося, українську письменницю Галину Малик номінували на Міжнародну премію Ганса Крістіана Андерсена – найпрестижнішу у сфері дитячої літератури, яку порівнюють з Нобелівською.

Схожі публікації

Залишити коментар